Robert Križaj

Robert Križaj je uni. dipl. ekon., specializant gestalt psihoterapije (SFU), učitelj čuječnosti; edini potrjen učitelj izvornega programa čuječnosti (MBSR Qualified Teacher) in programa

Čuječnost v odnosu (IMP) v Sloveniji.  S področja vodenja programov čuječnosti se je izobraževal na strokovnih izobraževanjih pod vodstvom utemeljitelja programa MBSR, dr. Jon Kabat-Zinna in njegovih sodelavcev s Centra za čuječnost CFM, UMass, ZDA. Ima dolgoletne izkušnje z vadbo (Vipassana) in poučevanjem čuječnostne meditacije in joge. Na začetku leta 2020 je pri založbi Mladinska knjiga izšel priročnik o čuječnosti: Čuječnost. Trening za obvladovanje stresa in polno prisotnost v življenju.

Lea Pisani

Lea Pisani svetuje in poučuje v okviru različnih izobraževalnih sistemov v številnih uspešnih podjetjih, ministrstvih in na Upravni akademiji. V svojem studiu svetuje posameznikom, ki želijo zavestno oblikovati videz, in jim pomaga pri nakupih. Navdušuje jo oblikovanje celovite podobe v skladu z osebnostnimi lastnostmi in s položajem posameznika, pri čemer jo zanima vpliv podobe na uspeh posameznika. Po izobrazbi je univ. dipl. inž. oblikovanja tekstilij in oblačil. Specializirala je v Londonu in pridobila naziv CMB Image Consultant. Znanje o kulturi vedenja je nadgradila v elitni šoli ISPD (International School of Protocol and Diplomacy) v Bruslju. Svetovalka za kulturo oblačenja je triindvajset let.

Miha Andrič

Miha Andrič je mednarodno priznan predavatelj komunikacije, filozof in sociolog, ki ima 15 let mednarodnih izkušenj v debatni metodologiji. Obenem je bil v preteklosti vodja večjih mednarodnih debatnih akademij (GDS ZDA, MWD Dubai, YAV Tunisia, ESU Turčija in WSD Moskva). Trenutno deluje kot programski vodja in direktor Izobraževalnega centra Argument ter kot član sveta direktorjev IDEA (International Debate Education Association) in član sveta IPPF (International Public Policy forum). Kot strokovnjak za inovativne pedagoške pristope sodeluje v večjih mednarodnih izobraževalnih projektih in platformah, na primer “Community of Ethics teachers in Europe”.

Mateja Bobek

Mateja Bobek je selfness ambasadorka v Termah Olimia, ki jo izvajanje zvočnih kopeli z gongom, pojočimi posodami, kristalno liro in kristalno čisti glas oblikuje v unikatno umetnico z izjemno čisto, ljubečo energijo s katero poboža dušo in srce. Življenje raziskuje skozi številna izobraževanja, pridobivanja licenc, predvsem na področju terapevtskega zvoka v sodelovanju z zvočnim inštitutom Petra Hessa v Nemčiji, ter delavnice za osebnostno rast, ki jih izvaja v zdravilišču ter drugod s pozitivni rezultati udeleženih. Deluje suvereno, iskreno, z znanjem in močno empatijo ter intuicijo, predvsem pa z brezpogojno ljubeznijo.

Edin Buljubašić

Edin Buljubašić je strokovnjak na področju digitalnih veščin. Za sabo ima preko 5.600 predavateljskih ur in preko 390 samostojnih izvedb. Udeleženci usposabljanj so ga ocenili s povprečno oceno 4,86 (ocene 1 – 5).

Ksenija Lorber

Ksenja Lorber je mediatorka, trenerka mediatorjev in ADR, predavateljica. Sodeluje s podjetji, ministrstvi, upravnimi enotami, zavodi, razvojnimi centri in dela v programih EU na področju mehkih veščin. Že 15 let izvaja programe o obvladovanju konfliktov, stresa, jeze, o komunikaciji in mediaciji, antimobing programe in programe psihosocialnega zdravja. Mediacijo in spretnosti obvladovanja konfliktov uspešno uporablja pri delu z mladostniki, družinami, v gospodarstvu, v lokalnem okolju. Objavila je več prispevkov na konferencah, je soavtorica brošure Šolska in vrstniška mediacija, uredila je prevode knjig Vrstniki rešujejo konflikte in Mediacija za menažerje.

Jana Pertot Tomažič

Jana Pertot Tomažič je prof. slovenščine ter mednarodno certificiran NLP Trener in NLP Coach Praktik. Opravila je tudi izobraževanje za coacha po metodi Points of You. Zaposlena je na gimnaziji, obenem pa že vrsto let kot recenzent, predavatelj, moderator in član programskega odbora aktivno sodeluje na domačih in mednarodnih konferencah ter za različne ustanove pripravlja izobraževanja po mednarodnih standardih na teme učinkovite komunikacije, učenja, javnega nastopanja in obvladovanja stresa s pomočjo NLP orodij.