Anja Križnik Tomažin

Anja Križnik Tomažin je univ. dipl. ekonomistka, strokovnjakinja javnega in poslovnega nastopanja, trenerka komunikacijskih veščin, certificirana executive in Jungian coach-inja ter SDI mojstrica. Njena življenjska strast je s polno mero energije ljudem pomagati izvleči iz njih najboljše, saj verjame, da se vsi potenciali skrivajo v nas samih.
Anjino široko znanje in bogate izkušnje na področju trenerstva in coachinga so rezultat 14 let dolge uspešne kariere televizijske voditeljice, 18 let dela trenerke, fasilitatorke in predavateljice ter strastne iskalke znanja o različnih načinih komuniciranja in metodah coachinga v zadnjih 12 letih. Svoje znanje prenaša na posameznike in skupine pri izpopolnjevanju njihovega nastopa, komuniciranja ter osebne in poslovne rasti.
Njeni coachingi, treningi in delavnice so znane po tem, da so narejene po meri posameznika ali tima.
Anja predava tudi kot gostujoča predavateljica na različnih šolah, seminarjih, srečanjih ter fakultetah.

Borut Bric

Borut Bric je celosten terapevt, ki ga fascinira fenomen Srca in vsega, kar je s tem povezano. Skozi študij na Global College of Natural Medicine v Santa Cruzu v Kaliforniji, na akademijah Heart Math in Heart IQ je pridobil osnovna znanja, ki jih je potem nenehno nadgrajeval.

Pot ga je pripeljala do področja moškosti, kar ga je spodbudilo, da se je poglobil sprva v podzavestne vzorce moškega spola, kasneje pa podzavest kot tako.

Vse bolj je raziskoval vpliv čustev na vsakdanje življenje, ki so danes ob sočutni podpori rdeča nit njegovih terapij, saj povezujejo različne učinkovite metode za celostno zdravljenje.

Mateja Bobek

Mateja Bobek je selfness ambasadorka v Termah Olimia, ki jo izvajanje zvočnih kopeli z gongom, pojočimi posodami, kristalno liro in kristalno čisti glas oblikuje v unikatno umetnico z izjemno čisto, ljubečo energijo s katero poboža dušo in srce. Življenje raziskuje skozi številna izobraževanja, pridobivanja licenc, predvsem na področju terapevtskega zvoka v sodelovanju z zvočnim inštitutom Petra Hessa v Nemčiji, ter delavnice za osebnostno rast, ki jih izvaja v zdravilišču ter drugod s pozitivni rezultati udeleženih. Deluje suvereno, iskreno, z znanjem in močno empatijo ter intuicijo, predvsem pa z brezpogojno ljubeznijo.

Miha Andrič

Miha Andrič je mednarodno priznan predavatelj komunikacije, filozof in sociolog, ki ima 15 let mednarodnih izkušenj v debatni metodologiji. Obenem je bil v preteklosti vodja večjih mednarodnih debatnih akademij (GDS ZDA, MWD Dubai, YAV Tunisia, ESU Turčija in WSD Moskva). Trenutno deluje kot programski vodja in direktor Izobraževalnega centra Argument ter kot član sveta direktorjev IDEA (International Debate Education Association) in član sveta IPPF (International Public Policy forum). Kot strokovnjak za inovativne pedagoške pristope sodeluje v večjih mednarodnih izobraževalnih projektih in platformah, na primer “Community of Ethics teachers in Europe”.

Jana Pertot Tomažič

Jana Pertot Tomažič je prof. slovenščine ter mednarodno certificiran NLP Trener in NLP Coach Praktik. Opravila je tudi izobraževanje za coacha po metodi Points of You. Zaposlena je na gimnaziji, obenem pa že vrsto let kot recenzent, predavatelj, moderator in član programskega odbora aktivno sodeluje na domačih in mednarodnih konferencah ter za različne ustanove pripravlja izobraževanja po mednarodnih standardih na teme učinkovite komunikacije, učenja, javnega nastopanja in obvladovanja stresa s pomočjo NLP orodij.