Anja Križnik Tomažin

Anja Križnik Tomažin je univ. dipl. ekonomistka, strokovnjakinja javnega in poslovnega nastopanja, trenerka komunikacijskih veščin, certificirana executive in Jungian coach-inja ter SDI mojstrica. Njena življenjska strast je s polno mero energije ljudem pomagati izvleči iz njih najboljše, saj verjame, da se vsi potenciali skrivajo v nas samih.
Anjino široko znanje in bogate izkušnje na področju trenerstva in coachinga so rezultat 14 let dolge uspešne kariere televizijske voditeljice, 18 let dela trenerke, fasilitatorke in predavateljice ter strastne iskalke znanja o različnih načinih komuniciranja in metodah coachinga v zadnjih 12 letih. Svoje znanje prenaša na posameznike in skupine pri izpopolnjevanju njihovega nastopa, komuniciranja ter osebne in poslovne rasti.
Njeni coachingi, treningi in delavnice so znane po tem, da so narejene po meri posameznika ali tima.
Anja predava tudi kot gostujoča predavateljica na različnih šolah, seminarjih, srečanjih ter fakultetah.

Miha Andrič

Miha Andrič je mednarodno priznan predavatelj komunikacije, filozof in sociolog, ki ima 15 let mednarodnih izkušenj v debatni metodologiji. Obenem je bil v preteklosti vodja večjih mednarodnih debatnih akademij (GDS ZDA, MWD Dubai, YAV Tunisia, ESU Turčija in WSD Moskva). Trenutno deluje kot programski vodja in direktor Izobraževalnega centra Argument ter kot član sveta direktorjev IDEA (International Debate Education Association) in član sveta IPPF (International Public Policy forum). Kot strokovnjak za inovativne pedagoške pristope sodeluje v večjih mednarodnih izobraževalnih projektih in platformah, na primer “Community of Ethics teachers in Europe”.

Bojana Košnik Čuk

Bojana Košnik Čuk je mednarodno priznana strokovnjakinja za kulturo vedenja ter poslovni in diplomatski protokol že skoraj 30 let.

Po končanem študiju na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani in prejetem nazivu univerzitetne dipl. geografinje in prof. zgodovine, jo je poslovna pot vodila v diplomacijo.

Izobraževala se je mednarodno, vse od Švice, Nemčije, Francije, Madžarske, Španije do Liechtensteina. Izkušnje je med drugim pridobila z vodenjem protokola na različnih ministrstvih in državnih inštitucijah (MZZ, MORS, SVEZ, MOL, JGZ Brdo…). V svoji karieri je izvedla že preko 4000 izobraževanj za različne ciljne skupine ter se podpisala pod mnoge strokovne članke.

V zadnjih 15 letih je bila gostja številnih televizijskih in radijskih oddaj. Njena knjiga 24 ur poslovnega bontona, natisnjena v več tisoč izvodih, je pošla. V letu 2023 bo izšla njena obsežnejša knjiga z naslovom Bonton za 365 dni.

Nevenka Janež

Nevenka Janež, univ. dipl. psih., hipnoterapevtka, energijska terapevtka, certificirana mediatorka in uporabnica PXT orodij, dolgoletna predavateljica mehkih vsebin (motivacija, odnosi, komunikacija, izziv konfliktov in razreševanje, timsko delo, redni letni pogovori, stres in izgorevanje,..) za podjetja v gospodarstvu  in javnem sektorju, z bogatimi izkušnjami na področju socialnega varstva, zadnjih petnajst let na delovnem mestu socialno varstvenega managementa.

Mateja Bobek

Mateja Bobek je selfness ambasadorka v Termah Olimia, ki jo izvajanje zvočnih kopeli z gongom, pojočimi posodami, kristalno liro in kristalno čisti glas oblikuje v unikatno umetnico z izjemno čisto, ljubečo energijo s katero poboža dušo in srce. Življenje raziskuje skozi številna izobraževanja, pridobivanja licenc, predvsem na področju terapevtskega zvoka v sodelovanju z zvočnim inštitutom Petra Hessa v Nemčiji, ter delavnice za osebnostno rast, ki jih izvaja v zdravilišču ter drugod s pozitivni rezultati udeleženih. Deluje suvereno, iskreno, z znanjem in močno empatijo ter intuicijo, predvsem pa z brezpogojno ljubeznijo.

Andreja Brumec

Andreja Brumec je predavateljica, učiteljica Tao Face Joge, organizatorka retreatov in glasbena pedagoginja. Njen pristop k zdravljenju in osebnostni rasti je prepleten s strastjo in zavezo k ljubezni ter pogumu.

Z natančno izdelanimi terapevtskimi pristopi, ki jih dopolnjujeta tudi japonski lifting in zvočna terapija, Andreja ustvarja prostor za popolno sprostitev in notranje ravnovesje. Njene terapije ne le pomlajujejo, temveč tudi obnavljajo duha, krepijo telo in pomagajo najti notranji mir.

Je  izjemna učiteljica, katere predavanja so večplastna in bogata z znanjem. Vsak posameznik lahko najde navdih in praktične nasvete za ohranjanje dobrega zdravja ter življenjskega optimizma. Njena dela so kot odprto knjižno polje, kjer se lahko vsakdo nauči umetnosti ohranjanja notranjega ravnovesja in vitalnosti.

Sandra Zelko Sitar

Sandra Zelko Sitar je univerzitetna diplomirana sociologinja kulture in pedagoginja ter magistrica specialne in rehabilitacijske pedagogike, smer razvojne učne težave.

Dvajset let dela kot specialna pedagoginja z otroki s posebnimi potrebami. Na svoji poti išče različne prakse, metode in strategije, ki so v pomoč otrokom tako pri učenju kot sproščanju.

Prakso čuječnosti vpeljuje v svoj delovni vsakdan 5 let. Aktivno se z dihanjem ukvarja tri leta. Vse preizkušajo tudi v razredu, kjer se izkazuje za več kot dobrodošlo prakso. Kombinacija čuječega dihanja je odlična priložnost tako za otroke kot odrasle.

Žiga Repanšek

Žiga Repanšek je učitelj športne vzgoje na GSŠRM Kamnik.

Nekdanji košarkar Olimpije, Heliosa in Kraškega Zidarja, ki je zelo hitro izkusil pasti vrhunskega športa in pri 22 letih zaključil športno pot. Številne poškodbe in operacije na kolenu in hrbtu so botrovale veliki napetosti v telesu in kroničnim bolečinam. Ker v uradni medicini ni našel zadovoljivih rešitev, se je odločil, da s pomočjo različnih alternativnih metod izboljša zdravje. Največji vtis so nanj naredile različne somatske tehnike. Še posebej lekcije Alexandrove tehnike, po katerih je lahko na lastni koži občutil, kako učinkovita je tehnika pri zmanjševanju napetosti in bolečin v telesu ter pri spreminjanju škodljivih navad.

Nad odkritjem je bil tako navdušen, da je sklenil poglobiti svoje znanje in se vpisati na študij za usposabljanje učiteljev Alexander tehnike na Irskem. V zadnjih letih je tehnika izboljšala njegovo zaznavanje in samoopazovanje, pomagala pa mu je spremeniti tudi privajene gibe in drže, ki so bile zanj škodljive. Kot učitelj športne vzgoje pridobljeno znanje prenaša na izobraževanje mladostnikov o ohranjanju boljše drže in preprečevanju športnih poškodb.